Glæd dig til to eller tre interessante dage

Når du ankommer til skolen på din første dag, skal du ikke gå ind på skolen. Du og dine klassekammerater mødes foran søjlerne ved skolegården på Viborg Katedralskole eller ved hovedindgangen ved Viborg Gymnasium. Her vil vores elever stå klar for at tage imod jer. De vil stå med et skilt, hvor jeres hold og skole fremgår. Gå direkte hen til dem, når I ankommer, så sørger de for, at I kommer trygt videre til introduktionsmodulet på den første dag.

Skoledagen

Uanset hvilket gymnasium, du skal starte på, er dagen bygget op på samme måde. Vi starter normalt kl. 8.00, og vi har 4 moduler på en skoledag med pauser mellem modulerne. Det betyder, at du er i gang frem til kl. 13.30 (enkelte dage 13.45). Du vil modtage undervisning sammen med de andre elever i brobygning og få en mulighed for at tale med nogle af skolens elever. 

Hvad skal du huske at medbringe?

Vi forventer, at du deltager aktivt i undervisningen og medbringer skriveredskaber, lommeregner og en bærbar computer.

Spisepausen afholdes kl. 11.40-12.10 alle dage på Viborg Katedralskole, mens den afholdes kl. 11.20 og 11.45 på Viborg Gymnasium. Du kan købe frokost i skolens kantine, men du er naturligvis velkommen til at tage din egen madpakke med. I spisepausen kan du enten sidde i dit klasselokale eller i skolens kantine.

Busser til og fra Viborg Gymnasium  
Følgende busser kører til Viborg Gymnasium:
Fra trappetorvet: Busrute 1 og 2
Fra rutebilstationen: Busruter med Viborg Gymnasium/Gymnasiet